Marloes

Ik ben Marloes Wehn en de trotse eigenaresse van “Je hond weet waarom”.

Na een aantal jaren les gegeven te hebben op andere hondenscholen vond ik het tijd, om met deze ervaringen, voor mezelf te gaan beginnen. Per 1 mei 2013 is “Je hond weet waarom” dus een feit.

Vanaf 1 mei 2013 tot 1 september 2016 bestond “Je hond weet waarom” uit de hondenschool en een verkooppunt voor natuurlijke hondenvoeding. Omdat ik per 1 september 2016 als instructeur puppy- en pleeggezinnen zorg bij KNGF geleidehonden ben gaan werken en dit een fulltime job betreft  heb ik besloten om met de hondenschool te stoppen. Wel geef ik nog privé les aan mensen die een “probleem” met hun hond hebben of aan mensen die graag wat extra begeleiding met hun hond willen hebben.

Mocht u advies willen hebben bij de aanschaf van een hond dan bent u bij mij ook aan het goede adres. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje training & advies.

Het verkooppunt van natuurlijke hondenvoeding bestaat gelukkig nog steeds en is op afspraak geopend.

Onderaan deze pagina kunt u lezen welke opleidingen ik heb gevolgd om te komen waar ik nu ben. Verder neem ik vaak deel aan verschillende workshops en woon ik lezingen bij om op de hoogte van al het nieuws uit de hondenwereld te blijven. Van puppy tot probleemhond, niks is voor mij te gek!

Mocht u nog meer informatie willen dan mag u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Ik wens u veel leesplezier op mijn site en wie weet tot snel!

Dit zijn de opleidingen die ik tot nu toe gevolgd en afgerond heb:

CDB: Ethologie hond
CDB: Kynologisch instructeur
CDB: Gevorderd kynologisch instructeur
CDB: Vergevorderd kynologisch instructeur
CDB: Probleemgedrag hond
CDB: Gedragstherapie voor honden (niet afgemaakt)
Cursus instructeur Flyball
Cursus instructeur Balans & Coordinatie
Cursus instructeur Hoopers Nederland