Over ons

v.l.n.r.
Ciska, Marloes, Miranda

Kennismaken

Marloes

Ik ben Marloes Wehn en de trotse eigenaresse van "Je hond weet waarom".

Ik woon samen met mijn vijf honden in Apeldoorn en onze hobby's zijn wandelen, kamperen en frisbeeën. 

Verder ben ik fulltime werkzaam als instructeur puppy pleeggezinnen zorg bij KNGF geleidehonden.

 

Na een aantal jaren les gegeven te hebben op andere hondenscholen vond ik het tijd, om met deze ervaringen, voor mezelf te beginnen en vanaf 1 mei 2013 is "Je hond weet waarom" dus een feit.


 Omdat ik fulltime werk ben ik heel blij met Ciska, Miranda en Linda waarmee ik samen de hondenschool draaiende hou.

We zijn alle vier gediplomeerde instructeurs en daarnaast nemen we vaak deel aan verschillende workshops en lezingen om op de hoogte te blijven van al het nieuws in de honden wereld. 

 

Van puppy tot probleemhond, niks is voor ons te gek! 

 

Voor meer informatie mag u altijd vrijblijvend contact opnemen. 

 Ciska Voort

Ik ben Ciska Voort, getrouwd en moeder van 2 kinderen en trotse eigenaar van 2 Australian Shepherds Jody en Jordan en een Border collie Holly.

Honden.. dat is mijn passie, mijn leven.
Dat is altijd al zo geweest en dat zal ook altijd zo blijven.

Omdat ik mij altijd al afvroeg waarom honden doen zoals ze doen ben ik op zoek gegaan naar verdieping en de opleiding kynologisch instructeur gaan volgen en heb deze succesvol afgerond.

Sinds 2017 ben ik werkzaam als kynologisch instructeur en verzorg daarnaast ook privé les.

Regelmatig volg ik lezingen en workshops om mijn kennis verder uit te breiden.

Omdat elke hond anders in elkaar steekt is mijn uitdaging om op een passende  manier hond en eigenaar elkaar te laten begrijpen.

Nieuwsgierig ? we willen graag kennis maken..  


Miranda Splinter 

Ik ben Miranda Splinter, getrouwd, moeder van 3 zoons en eigenaar van een boomer, Sammie en 2 Border Collies, Sky en Jinte.

Met Sky ben ik in 2017 begonnen met hoopers. Na een aantal jaren trainingen gevolgd te hebben en een aantal wedstrijden heb mogen lopen,  ben ik in 2021 begonnen met hooperstrainingen te geven. Om deze lessen te kunnen geven heb ik in februari 2021 mijn certificaat hooperlevel instructeur behaald en in juni 2022 heb ik de opleiding Nadac hoopers A behaald.

Aangezien ik het lesgeven zo leuk vind ben ik in september 2021 begonnen op de opleiding tot kynologisch instructeur bij Annorlunda. Deze opleiding hoop ik in maart 2023 afgerond te hebben.

Naast hoopers heb ik ook een aantal andere hondensporten mogen beoefenen, zoals frisbee, detectie en agility.  Hopelijk mag ik mijn kennis in andere sporten ook uitbreiden zodat ik ook hierin lessen zou kunnen gaan geven.

 

Ik hoop jullie net zo enthousiast voor o.a. hoopers te mogen maken als dat ik zelf ben. 

Hopelijk tot snel op het trainingveld.

Linda Linthorst

Ik ben Linda Linthorst, getrouwd met Jeroen en wij hebben samen 3 kanjers van honden. 

Diego, Dexter en Denzel zijn Australian Shepherds, een bewuste keuze want ik vindt het leuk om met mijn honden te trainen en actief te zijn in verschillende hondensporten. 


Ik geef sinds 2006 les aan honden en hun eigenaren, dit heb ik gedaan op diverse hondenscholen. Begonnen als Agility-instructeur en wedstrijdloper. Puppy-cursus en Gehoorzaamheid. Zelf getraind tot GG-1 met Diego en Dexter. 


En toen kwam in 2015 Hoopers op mijn pad. Zeer actief geweest in de wedstijdsport en hoop dit straks met Denzel ook weer op wedstrijdniveau te mogen beoefenen. Het mooie aan deze sport is de samenwerking dit je met hond hebt en de grote mate aan ontwikkeling van de sport. Inmiddels gespecialiseerd in Xtreme-Hoopers, wat grotere parcoursen maar ook meer begeleidingsmogelijkheden van de handler met zich mee brengt. 


Daarnaast ben ik graag creatief bezig, doe dit allemaal in een blender en zo heb je de ideale combinatie voor een instructeur Funcursus. 

In mijn lessen sta ik voor dat iedereen leert dat het leuk is om samen met je hond te trainen! Geniet van zelfs de kleinste stapjes of successen. En accepteer ook het kunnen en de grenzen van je hond. Dan is dat voor zowel hond als eigenaar op en top genieten! 

Ik volg regelmatig workshops, lezingen en trainingen om up-to-date te blijven en nieuwe inspiratie voor mijn lessen op te doen. 

Ben je enthousiast geworden en wil je elke week plezier hebben met jouw hond! Kom dan gezellig mee doen!